Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαχαρικά και βότανα για… αδυνάτισμα

Κατά την προσπάθειά σας να χάσετε κιλά, μην ξεχνάτε να βάζετε στη διατροφή σας μπαχαρικά και βότανα, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στη μάχη σας για το αδυνάτισμα. Μερικά μπαχαρικά τα οποία θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά είναι τα εξής:
Τζινσενγκ: Είναι ένα από το πιο γνωστά βότανα , το οποίο βοηθάει στην απώλεια βάρους. Το Τζινσενγκ ενισχύει τα επίπεδα της ενέργειάς μας και τον μεταβολισμό μας. Μπορείτε να αγοράσετε το βότανο αυτό σε ταμπλέτες ή σε φακελάκια για να το πίνετε όπως το τσάι.

Πιπέρι καγιέν: Σχετικά πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το πιπέρι καγιέν βοηθάει στην απώλεια βάρους. Μπορείτε να το πασπαλίζετε στα φαγητά ή ακόμα και στους χυμούς σας. Αυτό το μπαχαρικό έχει κάποια συστατικά τα οποία εκτοξεύουν την ταχύτητα του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα να αδυνατίζετε άμεσα.
Μαύρο πιπέρι: Κι όμως ναι! Είναι το πιο φθηνό μπαχαρικό και βρίσκεται καθημερινά στο τραπέζι του φαγητού μας. Την επόμενη φορά απλά ρίξτε λίγο παραπάνω πιπέρι στο φαγητό σας.
Μουστάρδα: Περιέχει ελάχιστες θερμίδες και είναι το καλύτερο συνοδευτικό για το φαγητό σας. Περιέχει ελάχιστες θερμίδες, μειώνει την όρεξή σας και η πικάντικη γεύση της ενισχύει τον μεταβολισμό .
Πηγή: Myworld.gr , newsbeast.gr

.
.

8 από τα πιο υγιεινά μπαχαρικά και βότανα

Πιπερόριζα: καλλιέργεια και ιδιότητες

Ροφήματα που ρίχνουν την πίεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin