Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Επικίνδυνο σπορέλαιο κυκλοφορεί ως ελαιόλαδο στην Κεντρική Μακεδονία

Επικίνδυνο σπορέλαιο διαπιστώθηκε από τον ΕΦΕΤ ότι πωλείται σαν ελαιόλαδο στην Κεντρική Μακεδονία. 
Πρόκειται για μείγμα σπορελαίων τεχνητά χρωματισμένο το οποίο πωλούνταν με την ένδειξη "εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο" και ημερομηνία λήξης 31/12/2004.


Στη συσκευασία δεν υπάρχει ένδειξη παρασκευαστή ή συσκευαστή και ο ΕΦΕΤ επισημαίνει στους καταναλωτές να μην αγοράζουν τρόφιμα που δεν φέρουν την κατάλληλη σήμανση.
7/1/13
--

Ελαιόλαδο ή σπορέλαια: Αλήθειες και μύθοι

1 σχόλιο:

  1. Gadget με online όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια στο Blog σας! Προσθέστε στο site σας widget, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες σας να βλέπουν online ελληνικές και ξένες σειρές, καθώς και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι ένα πολύ ελαφρύ, αλλά και πολύ χρήσιμο widget, που πρέπει να έχουν όλα τα blogs' ειδικά όσα ασχολούνται με την επικαιρότητα ή την Tv
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Δείτε πως εμφανίζεται πατώντας εδώ
    http://svouranews.blogspot.com/
    Μόλις εμφανιστεί το blog πατήστε πάνω στο εικονίδιο LIVE TV GREECE δεξιά
    Τι κερδίζεις βάζοντας αυτόν το πίνακα στο blog ή στο site σου?
    Ο κώδικας του πίνακα είναι γεμάτος με λέξεις κλειδιά keywords. Αυτές η λέξεις κλειδιά θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα στο blog ή site σας και θα ανεβάσει την κατάταξη του στις μηχανές αναζήτησης. Έλληνες από Ελλάδα και εξωτερικό ψάχνουν για ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ζωντανά από το ίντερνετ δωρεάν γιατί τα συνδρομητικά κοστίζουν .
    Πατήστε εδώ για το τον κώδικα http://blogger-tips-hacks.blogspot.gr/2012/12/gadget-online-blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Widget by LinkWithin