Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η υπεροχή του Ιπποφαές EUBIAS™ απέναντι στους αποξηραμένους καρπούς ιπποφαούς και τις κάψουλες με σκόνη ιπποφαούς

Το φυτό Ιπποφαές είναι ένα από τα αρχαιότερα φυτά της Γής καθώς προηγείται πολύ της εποχής των παγετώνων.  Έχει την μορφή θάμνου και βρίσκεται στην περιοχή της Ευρασίας.  Οι θαυματουργές του ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα καθώς μνημονεύεται από την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ παρουσιάζεται και σε βιβλία του πατέρα της Φαρμακολογίας Διοσκουρίδη του Αναζαρβέα.   

Η χρήση του στην ιατρική εμφανίζεται από Κινέζους και Θιβετιάνους γιατρούς, ενώ το 1929 γίνεται  η πρώτη βιοχημική ανάλυση του καρπού.
 Διαπιστώθηκε ότι ο καρπός του φυτού περιέχει 190 θρεπτικά συστατικά τα οποία έχοντας μια αρμονική σύνδεση μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη θρεπτική ισορροπία στον οργανισμό μας, κατατάσσοντας με αυτό τον τρόπο το φυτό Ιπποφαές σε μια από τις κορυφαίες τροφές που μπορεί κανείς να λάβει. 


 Στο φυτό Ιπποφαές μπορεί κανείς να βρει όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που συνεισφέρουν στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας.  Ενώ παράλληλα είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, τα οποία είναι απαραίτητα στον οργανισμό μας.  Ταυτόχρονα τα φλαβονοειδή, το λυκοπένιο, οι φυτικές στερόλες βοηθούν και αυτά με την σειρά τους στην ενδυνάμωση του οργανισμού μας. Τον καρπό του φυτού Ιπποφαούς μπορεί κανείς να τον βρει είτε σε μαλακή κάψουλα με έλαιο Ιπποφαούς, είτε ως κάψουλα με σκόνη Ιπποφαούς είτε αποξηραμένο καρπό.

Όλες αυτές οι μορφές που παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές, με πιο εμφανές παράδειγμα τις μαλακές κάψουλες με έλαιο Ιπποφαές EUBIAS™ σε σύγκριση με τις άλλες μορφές.  Μια μαλακή κάψουλα   Ιπποφαές EUBIAS™ διαφέρει ως προς την περιεκτικότητα θρεπτικών στοιχείων από τις άλλες μορφές, διότι η εκχύλιση του ελαίου γίνεται με φυσικό τρόπο και χωρίς την χρήση χημικών.  Μια μαλακή κάψουλα Ιπποφαές EUBIAS™  περιέχει το έλαιο από 400 φρέσκους καρπούς Ιπποφαούς ,ενώ η αναλογία της με τους αποξηραμένους καρπούς είναι μία μαλακή κάψουλα σε 640 αποξηραμένους καρπούς.  Επιπλέον μεγάλη είναι και η διαφορά που μπορεί κανείς να διαπιστώσει μεταξύ μιας μαλακής κάψουλας Ιπποφαές EUBIAS™  με μια κάψουλα σε σκόνη που περιέχει ιπποφαές, καθώς για την συμπλήρωση των θρεπτικών συστατικών που μπορεί κανείς να λάβει από την κάψουλα με έλαιο θα πρέπει να καταναλώσει 10 έως 200 κάψουλες σε σκόνη, ανάλογα με τον βαθμό και τον τρόπο εκχύλισης.  Είναι εμφανής η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των τρόπων λήψης του Ιπποφαούς.

Πέραν τούτου εμφανής είναι η διαφορά μεταξύ των τριών και σε οικονομικό επίπεδο καθώς μια μαλακή κάψουλα  Ιπποφαές EUBIAS™  στοιχίζει 0.48 λεπτά του ευρώ, ενώ για να λάβει κανείς 640 αποξηραμένους καρπούς θα πρέπει να δαπανήσει 6,40 ευρώ, ενώ για τις 10 κάψουλες με σκόνη η τιμή αντιστοιχεί σε 6,60 ευρώ. Η τιμή των 24,00 ευρώ στην οποία μπορεί κανείς να βρει τις 50 μαλακές κάψουλες  αντιστοιχεί σε 350,00 ευρώ σε αποξηραμένους καρπούς, ενώ θα πρέπει να δαπανήσει 330,00 ευρώ για να λάβει τις κάψουλες σε σκόνη.

Με αυτό τον τρόπο κανείς μπορεί να διαπιστώσει ότι οι μαλακές κάψουλες με έλαιο Ιπποφαές EUBIAS™ είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να λάβει κανείς όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από τον καρπό του δέντρου, λαμβάνοντας υπόψη ότι και μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα της, και συγκριτικά με τους άλλους τρόπους που παρουσιάζεται ο καρπός, είναι ο πιο οικονομικός τρόπος παράδοσης των θρεπτικών στοιχείων.
πηγή:  superfoods.gr
.
.

Ιπποφαές, με 190 θρεπτικά συστατικά, για τόνωση,ευεξία, προστασία από τον καρκίνο αλλά και αντιγήρανση

Ιπποφαές: Ο πανάρχαιος θησαυρός που έγινε …μόδα!

Το «χρυσό» ιπποφαές έχει και παγίδες ... Μια ημερίδα ενημέρωσης και ανταλλαγής εμπειρίας από τους παραγωγούς για τους παραγωγούς

Νέες καλλιέργειες και παλιές που είναι νέες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin