Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στην τελική ευθεία για το 5ο «Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας» - Θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της πόλης από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου

Από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κι εφέτος στο λιμάνι της Αίγινας το 5ο «Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας» (Aegina Fistiki Fest).

Το Aegina Fistiki Fest ήταν το όνειρο μιας ομάδας ανθρώπων, που πίστεψαν ότι η φιστικιά, ο καρπός της και οι καλλιεργητές της μπορούν και πρέπει να αποκτήσουν την αναγνώριση που τους αρμόζει για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της Αίγινας.
Αυτό το όνειρο «αγκαλιάστηκε» από μια πλειάδα εθελοντών κι έγινε δυνατή η πραγματοποίηση της Γιορτής του Φιστικιού που φέτος διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά, μιας διοργάνωσης που η επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε εμπορικό, καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό επίπεδο.

Το Aegina Fistiki Fest καθιερώθηκε ως θεσμός και διοργανώνεται από το Δήμο της Αίγινας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Σαρωνικού. Με τη συνεργασία των καλλιεργητών και άλλων παραγωγικών τάξεων, με τη συνδρομή των καλλιτεχνών, των εθελοντών, αλλά και με την εξαιρετική συνεργασία της οργανωτικής επιτροπής, είναι βέβαιο ότι το Aegina Fistiki Fest 2013 θα αποτελέσει και φέτος ένα από τα κορυφαία γεγονότα του Σαρωνικού.
Περισσότερες λεπτομέρεις μπορεί να βρει κάποιος στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ.

.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin