Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...!!!!

Το αλάτι είναι «χλωριούχο νάτριο» κατά έναν πολύ γενικό όρο. Παρατηρούμε όμως ότι το συνηθισμένο επιτραπέζιο αλάτι έχει τόσο πολύ καθαριστεί και έχει υποβληθεί σε επεξεργασία με πρόσθετες ουσίες, που δέν έχει πλέον και τόσα κοινά στοιχεία με το γήινο φυσικό κρυσταλλικό αλάτι τόσο πλούσιο σε φυσικά συστατικά.
Ο οργανισμός μας χρειάζεται μία μικρή ποσότητα αλατιού καθημερινά. Το αλάτι που καταναλώνουμε εισέρχεται και υφίσταται επεξεργασία στα νεφρά, αλλά τα νεφρά έχουν την δυνατότητα να αποβάλλουν καθημερινά μόνον μία συγκεκριμένη ποσότητα αλατιού. Με την πάροδο του χρόνου, εάν η ποσότητα επεξεργασμένου αλατιού στην διατροφή μας είναι υπερβολική, τότε θα υπάρξει αντίκτυπος στην λειτουργία των νεφρών μας.


Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων
Το Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων είναι περισσότερο από απλώς νάτριο και χλώριο. Το Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων μπορεί στην ουσία να θεωρηθεί ως ολιστικό, θρεπτικό, αμετάβλητο, φυσικό αλάτι που κρυσταλλοποιείται μέσα στην γη στην διάρκεια εκατομμυρίων ετών.

Είναι αγνό, φυσικό κρυσταλλικό αλάτι που έχει υποστεί τεράστια δύναμη πίεσης σε διάρκεια εκτατομμυρίων ετών. Αυτή η τεράστια πίεση έχει δημιουργήσει το κρυσταλλικό αλάτι, μία ανώτερη μορφή κρυσταλλικής δομής, η οποία έχει δεσμεύσει στοιχεία σε μικρά σωματίδια τα οποία εύκολα μεταβολίζονται στον οργανισμό.

Αγνό και καθαρό το κρυσταλλικό αλάτι, βασικό στοιχείο της γής, άφθονο σε ολόκληρο τον πλανήτη, κατά την αρχαιότητα όπως και στην σύγχρονη εποχή οι άνθρωποι έχουν μάθει να το χρησιμοποιούν ολιστικά με πολλούς τρόπους. Μία από τις ευρείες χρήσεις του είναι η «Βασική»


«Βασική»
Διάλυμμα αυτό νερού και αλατιού – αλλιώς γνωστό ώς «Βασική» μέθοδος – περιέχει απαραίτητα στοιχεία παρόμοια με εκείνα που βρίσκονται στους ωκεανούς, εκεί όπου γεννήθηκε η ζωή. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να χησιμοποιηθούν με πολλούς και διαφορετικούς ευεργετικούς τρόπους. Χρησιμοοιώντας κρυσταλλικό χονδρό αλάτι Ιμαλαΐων, η «Βασική» συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους.

Οι ιδιότητες του χονδρού κρυσταλλκού αλατιού είναι αυτές που το καθιστούν εξαιρετικά ευρείας χρήσεως. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και συνταγές για την παρασκευή της «Βασικής» και ορισμένες από τις χρήσεις της είναι:

• Αναζωογονητικό ρόφημα - κάθε ημέρα
• Καθαριστικό ποδόλουτρο – κάθε εβδομάδα
• Καθαριστικό προσώπου - κάθε ημέρα
• Εισπνοές (ζεστό)
• Ρινικός καθαρισμός - κάθε ημέρα
• Κολπικό ντούς
• Καθαρισμός δοντιών και ούλων – κάθε ημέρα


Βασικά Πλεονεκτήματα
Εξάγεται και πλένεται με τα χέρια, δεν χρησιμοποιούνται μηχανήματα – στεγνώνει στον ήλιο – 100% Αγνό Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων.
• Δεν περιέχει καμμία πρόσθετη ουσία οιουδήποτε είδους.
• Η υψηλότερη περιεκτικότητα παγκοσμίως σε στοιχεία – περιέχει 84 μέταλλα.
• Χρήση σε αναζωογονητικά λουτρά, για την φροντίδα του δέρματος, ως ρόφημα και στο μαγείρεμα.
• Το Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένας συσσωρευτής ηλιακής ενέργειας και ιονισμένων μετάλλων έτοιμων να απελευθερωθούν με την προσθήκη νερού.

Για μαγείρεμα και επιτραπέζιο:
• Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων – Λεπτό 200γρ – Σέϊκερ
• Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων – Λεπτό 250γρ - πακέτο ανταλλακτικό για ξαναγέμισμα του Σέϊκερ
• Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων – Χονδρό 250 γρ – πακέτο ανταλλακτικό για μύλους κοπής

Αλάτι σε φυσικά κυβάκια

Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων σε κυβάκια 250 γρ. Το αλάτι σε κυβάκια είναι μία πολύ ευκολόχρηση μορφή με την οποία μπορείτε να παρασκευάσετε την δική σας «Βασική» συνταγή.

Για το Μπάνιο και το Δέρμα:

Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων για το μπάνιο 1.600 γρ.
Χαρίζει έναν δυνατό καθαρισμό και αναζωογόνηση στο σώμα και την ψυχή. Χρησιμοποιήστε το σε ζεστό μπάνιο για να απομακρύνετε την καθημερινή κόπωση και πόνους από τους μύς και τις αρθρώσεις.
πηγή: dimitratdiet.blogspot.gr

.
.

Αλατάκι, πίεση και ανοσοποιητικό

Οι 3 λόγοι που το φαγητό... κουράζει... μακριά από ζάχαρη, αλάτι, αναψυκτικά και τις τσίχλες! Πολύ μακριά! 

Το πολύ αλάτι και η πολλή ζάχαρη αιχμαλωτίζουν τον εγκέφαλο

Το κρυφό αλάτι των τροφίμων απειλεί την υγεία

Λιγότερο αλάτι, λιγότεροι καρκίνοι στο στομάχι

Η υπερβολή στο αλάτι μπορεί να οδηγήσει σε σκλήρυνση κατά πλάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin