Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ερχεται το βιάγκρα για γυναίκες

Το «ροζ» χάπι φαίνεται πως είναι αποτελεσματικό και δεν αποκλείεται έως το 2016 να κυκλοφορεί στην αγορά.

Σύμφωνα με τους αμερικανούς γιατρούς που διεξάγουν τις κλινικές δοκιμές, «τα χάπια του πόθου», αποτελεσματικά και ακίνδυνα όπως τονίζουν, θα βρουν πολύ σύντομα τον δρόμο τους προς τα – αμερικανικά – φαρμακεία προκειμένου να θεραπεύσουν ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα γένους θηλυκού: την έλλειψη της ερωτικής επιθυμίας.


«Οι κλινικές δοκιμές πάνω στο Flibanserin αλλά και στο Lybrido και το Lybridos δείχνουν ότι τα συγκεκριμένα χάπια είναι δραστικά», διαβεβαιώνει στη «Λιμπερασιόν» ο ψυχολόγος Λέοναρντ Ντερογκάτις, διευθυντής ενός φαρμακευτικού κέντρου στο προάστιο της Βαλτιμόρης.

«Είναι πολύ πιθανό να εγκριθούν πολύ σύντομα από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA). Και η υποδοχή που τους επιφυλάσσει το γυναικείο φύλο αναμένεται να είναι ενθουσιώδης!» προβλέπει.

Εντός του προσεχούς μήνα, o FDA θα έχει αποφασίσει για την τύχη τουλάχιστον του Flibanserin, ενός φαρμάκου το οποίο απορρίφθηκε μεν το 2010, αλλά στις τελευταίες έρευνες έδειξε να λειτουργεί αποτελεσματικά, σύμφωνα πάντα με τον δρα Ντερογκάτις.
Οσο για το Lybrido και το Lybridos, δύο συγγενή φάρμακα εκ των οποίων το πρώτο προορίζεται για τις γυναίκες που στερούνται ερωτικής επιθυμίας ενώ το δεύτερο για εκείνες που απέχουν από το σεξ λόγω άγχους ή άλλων συμπλεγμάτων, χρειάζεται να ολοκληρωθούν οι νέες κλινικές δοκιμές.
πηγή:  omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin